Itukah sebab aku perlu beli iPod?

Ingat tak dulu, janji aku Aspalela… salah cite plak. Ingat tak dulu aku punya YP-U3 yang disayangi tapi ditinggalkan sebab tak dapat cas? Ingat? Kalau tak ingat, baca nih:  https://jongrevisited.wordpress.com/2009/01/24/gadget-samsung-digimax-s760-is-my-new-love/ *Update 22/5/10: Aku baru perasan link tu pergi ke entri pasal Samsung Digimax. So, sekarang aku tertambah satu lagi member dalam family Samsung-ku, bernama Corby. … Continue reading

Kenapa benci Sarah?

Udah le tu Meor. Ko layan je Atin. Nak Sara watpe? Baik bagi kat aku je. (mengikut gaya Sarah yang menyakit hati semua dan memikat hati meor) Tiap Jumaat kita g semayang jumaat. Malam tu pulak, kita dok depan tv. Channel 103, pukul 9. Kita bersedia untuk…. NUR KASIH!!! Eh? Ni part mane eyh? Spe … Continue reading