LifeUpdate: Kawan Baru, bes…

Lifehacker.com is a good website. So does Beyoncé. Anywho, nak bagi update life aku ckit. Kawan baru. Bernama iPod. Yang bleh sentuh2 tu. Sebab? Kak Hana bagi nasihat, nak beli benda mahal2 ni jangan alang2. Tapi a bit disappointed. Sebab? Library iTunes aku sedang meletup. X muat lam iPod 32gb. Wajah baru. Lam IC. Baru … Continue reading

Translate, svp?

My level of English is not very good, but I try to keep it to where it is right now by writing blogs. Yay!!! My dad got a shoes catalogue yesterday and gave it to me. The shoes are g*****n beatiful. One thing: I don’t understand the English. Can you translate this for me? In … Continue reading

Itukah sebab aku perlu beli iPod?

Ingat tak dulu, janji aku Aspalela… salah cite plak. Ingat tak dulu aku punya YP-U3 yang disayangi tapi ditinggalkan sebab tak dapat cas? Ingat? Kalau tak ingat, baca nih:  https://jongrevisited.wordpress.com/2009/01/24/gadget-samsung-digimax-s760-is-my-new-love/ *Update 22/5/10: Aku baru perasan link tu pergi ke entri pasal Samsung Digimax. So, sekarang aku tertambah satu lagi member dalam family Samsung-ku, bernama Corby. … Continue reading

Casabelangkas.fr Top 10 Albums of 09

Le français sera demain. Somewhere along the way, j’ecoute le nouvelle album de Julian Casablancas <<Phrazes for the Young>>. C’est un peu différent des choses qu’il a fait avec The Strokes. Tellement différent. Je ne sais pas pourquoi il a décidé de mettre des éléments de 80’s disco dans des chansons. I wasted (spent) a … Continue reading

Kenapa benci Sarah?

Udah le tu Meor. Ko layan je Atin. Nak Sara watpe? Baik bagi kat aku je. (mengikut gaya Sarah yang menyakit hati semua dan memikat hati meor) Tiap Jumaat kita g semayang jumaat. Malam tu pulak, kita dok depan tv. Channel 103, pukul 9. Kita bersedia untuk…. NUR KASIH!!! Eh? Ni part mane eyh? Spe … Continue reading